Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Angola

Proprietate de vânzare în Angola

Angola este o țară din sudul Africii. Luanda este capitala.

Se învecinează la nord cu Republica Congo, la est cu Zambia și la sud cu Namibia. Și enclava Cabinda face parte din țară.

Angola este o țară foarte importantă pentru continentul african, deoarece este al treilea producător de petrol. Chiar și piața imobiliară este legată de aceasta, de fapt prețurile proprietăților de vânzare în Angola urmăresc tendința prețului petrolului și, prin urmare, descoperim prețuri ridicate care descurajează investitorii străini care doresc să cumpere o proprietate de vânzare în Angola .

Procentul de proprietăți de vânzare în Angola care au fost efectiv vândute este atât de mic în comparație cu numărul total de proprietăți vândute pe piață, încât procentul rezultat este de 0%.

Pentru a ajuta piața imobiliară din Angola au fost construite mai multe complexe rezidențiale care au întâmpinat o bună cerere.

Cumpărătorii de proprietăți de vânzare în Angola sunt, în principal, companii care au nevoie de un număr mare de unități pentru a-și satisface personalul.

În ultimii ani, datorită prețului petrolului care a scăzut ușor, iar lupta continuă împotriva corupției de către guvern a permis o anumită dezvoltare a pieței imobiliare care a început să atragă tot mai mulți cumpărători străini dispuși să profite de această oportunitate de a cumpăra o proprietate de vânzare în Angola.

Cele mai interesante orașe din Angola, unde se află proprietăți de vânzare, sunt Luambo, Bié, Huambo, Moxico, Kwanza Sul, Lobito și Uíge.

  •  
    Mutarea în Angola. Expatriați și locuiți în Angola

        Căldura este simțită și acum suntem chiar în inima sezonului de vară. Sunt cei care caută un loc mai rece și cei care vor să se bucure pe deplin de soare și de mare. Dar un element este comun tuturor: găsirea unui loc care să se potrivească nevoilor dvs. După cum știți, noi, cei de la R ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Stare: NEW NO RESIDENT SPECIFICAȚII Podea: 1 suită, 1 bucătărie cu dispenser și 1 cameră comună etajul 1: 2 apartamente și 1 cameră regulată, 1 c...
Cod. 22323

DE VÂNZARE Teren agricol, Angola, Luanda, Luanda, ..

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Teren agricol

500000 m²
Teren de vânzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB